IRODION ZAANDAM

IRODION ZAANDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 226 beoordelingen
28 feb 2020 om 20:26 Top snel en een nette jongeman
28 feb 2020 om 20:23 We hebben besteld voor 18:00uur en stipt op tijd! Heerlijk gegeten!
28 feb 2020 om 6:35 Er was iets op mijn bestelling gezet waardoor de saus van de keftedes door de hele bestelling heen was gelopen. Toen we het plastic zakje opende droop de saus eruit. Ook op mijn vloerkleed. Overal zat het. In de patat, over de warmhoud bakken. Echt overaL
26 feb 2020 om 19:07 zeer snelle levering , eten goed warm
25 feb 2020 om 1:00 Was lekker alleen jammer dat alles koud was
24 feb 2020 om 21:06 Heel droog, slecht vlees, niet te eten
23 feb 2020 om 8:56 Was erg lekker. Jammer dat de salade warm is geworden. Ik zou graag zien dat ook menu was voor 2 personen.
22 feb 2020 om 21:51 Bestelling was niet compleet..Salade bakje open gegaan in tas.Saus uit bak gelopen.Complete ravage dus.Erg jammer.Klacht door restaurant wel netjes opgelost maar bestellen via thuisbezorgd de laatste kee
22 feb 2020 om 19:30 zware dure tegenvaller. gyros lijkt wel bevroren in de pan opgewarmd en erg kleine stukjes. Bruschetta dat eruit ziet als een pannenkoek en aan alle andere gerechten nauwelijks smaak. Zelfs de simpele tzaziki geen smaak aan en patat slap.
16 feb 2020 om 14:09 Indicatie was 45 min bezorgtijd en dat werd 2 uur. Daar word je niet over geïnformeerd, heel slecht. En 2 uur op je eten wachten is toch echt wel veels te lang.
16 feb 2020 om 12:06 uitstekend, goed warm en mals vlees.
15 feb 2020 om 18:46 We hadden rond 18:45 besteld, rond 19:00 werden we gebeld dat het een half uurtje later zou worden, dus 20:00 ok begrijpelijk want het was Valentijn en wat netjes dat ze belde! Rond half 9 ben ik zelf maar gaan bellen (antwoordapparaat). Jammer!!